Lakossági
Ipari
Szolgáltatások
search
Lakossági
Ipari
Szolgáltatások

Támogatás

Tanácsadás

Alkatrészek

Termék

IDOLA S 3.2 HI 10 kW-os split hőszivattyú
Termékleírás

Split rendszerű kétirányú hőszivattyú egyenáramú inverteres kompresszorral és R32 hűtőközeggel


ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Az új sorozatú FULL INVERTER split rendszer R32 környezetbarát hűtőközeggel.
A rendszer egy kültéri egységből áll, amely a hűtőkör legfontosabb elemeit tartalmazza, a kompresszortól a levegőoldali hőcserélőig, amely a hűtőközeg csövekkel a beltéri egységhez kapcsolódik.
A beltéri egység a hőforrás vízkörének fő alkotóelemeit tartalmazza, az összes lényeges alkatrész, így például a nagy teljesítményű keringető és a tágulási tartály előre beszerelésével, a biztonságos, gyors és praktikus telepítés érdekében.
Az egyfázisú modelleknél 3 kW-os, a háromfázisú modelleknél pedig 6 kW-os elektromos integrációval szállítjuk. Az osztott rendszer telepítésének vitathatatlan előnye az is, hogy még a legalacsonyabb hőmérsékleten (-25°C-ig) és áram hiányában is elkerülhető a fagyás problémája.
Minden egység kielégíti a legszélsőségesebb téli/nyári fűtési/hűtési igényeket. 65°C-os melegvíz előállítására alkalmas, így gyakorlatilag minden fűtési rendszerhez ideális, legyen az sugárzó, fan coil egységgel vagy radiátorral, beleértve a háztartási fűtést is a használati melegvíz (HMV) külső víztartályon keresztül.
A Lamborghini CaloreClima új Full Inverter kialakítása egyenáramú inverter modulációt használ a gép 3 fő energiafogyasztóján, azaz a kompresszoron, a ventilátoron és a szivattyún. Ez lehetővé teszi az elosztott teljesítmény modulálását a hőterhelés finom követésével, így a végfelhasználó számára nagyon magas energiahatékonyságot és jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé.
Ezenkívül a Lamborghini CaloreClima teljes inverteres kialakítása csökkenti a bekapcsolási áramfelvételt, elkerülve az elektromos hálózat ingadozásait, és ezáltal javítja az alkatrészek teljes üzemidejét. A zajszint a legalacsonyabbak között van a piacon, és használható önállóan vagy más hőforrásokkal, például kazánnal integrálva.
Minden eszközhöz tartozik egy hőmérséklet-szonda a HMV tárolóhoz (nem tartozék, a szerelőnek kell beszerelnie) és egy külső levegőhőmérséklet-szondával (előre szerelve a kültéri egységre) a hőmérséklet szabályozására a fűtésben és a hűtésben egyaránt.

A VEZÉRLŐRENDSZER

A felhasználói felületet Capsense technológiával és 2,8”-os grafikus kijelzővel szerelték fel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen, kényelmesen és rendkívül egyszerűen kommunikáljon a termékkel. A beépített gépi interfész könnyedén kommunikál az új intelligens Connect CRP rendszerekkel, amelyek akár 8 termosztátot is kezelhetnek (7 Connect CRP Zones + 1 Connect CRP minden programozható termosztát funkcióval) 2 zónára osztva, egy közvetlen és egy vegyes zónára. A fő vezérlési funkciók a következők:
- MODBUS PROTOKOLL az intelligens vezérléshez külső BMS-en keresztül.
- FŰTÉS ÉS HŰTÉS egyetlen hőforrásként hőszivattyúval. A Full Inverter moduláció azt jelenti, hogy az alapértékek mind fűtésben, mind hűtésben fenntarthatók, így optimalizálható a fogyasztás a felhasználó számára. A hőmérsékleti görbe beállítása (sztenderd) javíthatja a kényelmet és tovább csökkentheti a fogyasztást.
- HÁZI MELEGVÍZ TERMELÉS (HMV). Ha a melegvíz hőmérséklet szonda (a külső tárolóra kell szerelni, a berendezésnek nem része) egy bizonyos érték alá esik, a gép HMV üzemmódba lép, azaz elkezdi a fűtést a beállított alaphőmérsékletre. 3 utas váltószelep alapkivitelben.
- OKOS HÁLÓZAT BEMENET A FOTOVOLTAIKUS RENDSZERBŐL ÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATBÓL. Az egység 2 digitális érintkezővel van felszerelve a fotovoltaikus rendszer és a hálózat bemenetének kezelésére. Ezek a Smart Grid érintkezők lehetővé teszik a fogyasztás optimalizálását és a rezsiszámla csökkentését. Az első érintkező (EVU) jelzi a hőszivattyúnak, hogy a fotovoltaikus rendszer mikor termel: a hőszivattyú megnöveli a HMV alapértéket azzal a céllal, hogy javítsa a saját fogyasztást (ami a legjobban megéri a felhasználó számára). A hálózat felé mutató érintkező (SG) figyelmezteti a hőszivattyút, ha az elektromos áram többe kerül (ha a felhasználó engedélyezi), ami ezután az egyedi beállításoknak megfelelően korlátozva lesz. Kérjük, olvassa el az eszköz kézikönyvét további részletekért.
- AZ EGYSÉG TÁVIRÁNYÍTÁSA APPLIKÁCIÓVAL. Elérhető IOS és Android rendszerekhez a Connect CRP segítségével (választható).
- MELEGÍTŐ FŰTŐELEM. Melegvíz üzemmódban a készülék a tárolóba helyezett fűtőelemet kezeli anti-legionella funkcióként vagy meghibásodás esetén tartalék erőforrásként.
- GYORS HMV. Olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy az összes elérhető áramforrás aktiválásával elsőbbséget adjon a melegvíz-termelésnek, hogy a melegvíztárolót a lehető legrövidebb időn belül az alapértékre állítsa.
- ANTI-LEGIONELLA FUNKCIÓ. Lehetővé teszi a heti legionella elleni ciklus beállítását. A használat érdekében fűtőelemet kell felszerelni a melegvíz-tárolóra vagy az integrált kazánra.
- NÉMA ÜZEMMÓD. Aktiválva csökkenti a kompresszor maximális frekvenciáját és a ventilátor fordulatszámát, hogy jelentősen csökkentse a zajszintet. Elérhető 2 különböző szinten és napi idősávokra programozható (például éjszaka).
- BE/KI KAPCSOLÁS külső érintkezőről. Az egység külső érintkezőn (például zónatermosztáton) keresztül aktiválható és deaktiválható: ebben az esetben az üzemmód a vezérlőeszköz beállításait követi.
- MELEG/HIDEG külső érintkezőkről. Az egység külső nyári/téli kapcsolási jelet tud fogadni (például egy zónatermosztáttól).
- ECO. Dedikált alapérték az „Eco” módhoz. Beállítható napi idősávok alapján.
- HETI, ÓRÁS FELBONTÁSÚ PROGRAMOZÁS. A Connect CRP (választható) óránkénti programozást tesz lehetővé a hét minden napjára, meghatározva az üzemmódot (HŰTÉS/MELEG/HMV) és a működési alapértékeket minden egyes időablakhoz.
- FAGY ELLENI VÉDELEM. A hőszivattyú működését fűtési üzemmódra kell állítani, a keringetőszivattyú BE állásba kapcsolni, majd következik a transzformátor.