Lakossági
Ipari
Szolgáltatások
search
Lakossági
Ipari
Szolgáltatások

Támogatás

Tanácsadás

Alkatrészek

Termék

IDOLA ST 3.2 HI3 6 kW-os beépített tárolós split hőszivattyú
Termékleírás

Levegő-víz reverzibilis hőszivattyúk split rendszerű telepítéshez, beépített HMV tárolóval


ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Az IDOLA ST 3.2 az IDOLA S 3.2 továbbfejlesztése, amely a Lamborghini CaloreClima Full Inverter R32 osztott hőszivattyúk új termékcsaládjába tartozik.
A „split” azt jelenti, hogy a hűtőkör két egység, egy kültéri és egy beltéri között van felosztva. A kültéri egység tartalmazza a hűtőkör magját, a kompresszortól a ventilátorig a légoldali hőcserélővel, amely a beltéri egység hűtőközeg gázvezetékeihez csatlakozik.
A beltéri egység tartalmazza a generátor hidraulikus körének magját és az összes fő előre telepített komponenst, mint például a nagy hatásfokú keringetőszivattyú és a tágulási tartály, hogy a telepítés a biztonságos és praktikus legyen.
Az IDOLA ST 3.2 abban különbözik az IDOLA S 3.2 modellektől, hogy a használati melegvíz-tartályt közvetlenül a beltéri egységbe integrálták. Ez a tárolótartály 190 literes űrtartalommal rendelkezik a 4-10 modellekhez, és 240 literes a nagyobb, 12-16T modellekhez.
És ez még nem minden! Az IDOLA ST 3.2 az Ön igényei szerint testreszabható, 18 literes inerciális tartály készlettel a tároló tartály napelemes integrálásához vagy egy készlettel 2 különböző zóna kezelésére, hogy klasszikus közvetlen és vegyes zónákat alakíthasson ki, amennyiben 2 különböző hőmérséklet szükséges.
Széles működési tartományának köszönhetően (a piacon a legnagyobbak között) az IDOLA ST 3.2 akár -25°C-os külső hőmérsékleten is működik, és akár 65°C-os meleg vizet is termel névleges feltételek mellett.
A Lamborghini CaloreClima új Full Inverter kialakítása egyenáramú inverter modulációt használ a gép 3 fő energiafogyasztóján, azaz a kompresszoron, a ventilátoron és a szivattyún. Ez lehetővé teszi az elosztott teljesítmény modulálását a hőterhelés finom követésével, így a végfelhasználó számára nagyon magas energiahatékonyságot és jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé.
Ezenkívül a Lamborghini CaloreClima Full Inverter csökkenti a bekapcsolási áramfelvételt, elkerülve a hirtelen hálózati túlfeszültségeket, miközben garantálja az alkatrészek hosszabb élettartamát.
A piacon elérhető legalacsonyabb zajszinttel az IDOLA ST 3.2 megfelel a rendszerkövetelményeknek, de könnyen integrálható egy Lamborghini CaloreClima kazánnal is (tudjon meg többet a Lamborghini CaloreClima gyárilag gyártott hibridjeiről).
A kültéri egység tartalmazza a hűtőkör magját, míg a beltéri egység a hidraulikus kör magját. Az IDOLA ST 3.2 sokkal több, mint egy szivattyús hőcserélő. A hidraulikus modul a rendszer összes fő összetevőjét tartalmazza, és a felhasználó igényei szerint testreszabható. Rozsdamentes acéllemez hőcserélő, nyomásmérő és nyomásérzékelők, tágulási tartály, biztonsági szelep, automatikus szellőző és kefe nélküli egyenáramú keringető csak néhány a benne található alkatrészek közül.

A felhasználói felületet Capsense technológiával és 2,8”-os grafikus kijelzővel szerelték fel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen, kényelmesen és rendkívül egyszerűen kommunikáljon a termékkel.
- MODBUS PROTOKOLL. BMS/BACS automatizálási és irányítási rendszerekhez csatlakoztatható.
- FŰTÉS ÉS HŰTÉS. A Full Inverter moduláció szorosan követi a kívánt alapértékeket, és a meleg és hideg környezeti görbék beállításával is tovább optimalizálja a fogyasztást a felhasználó számára.
- HÁZI MELEGVÍZ TERMELÉS (HMV). Ha a melegvíz hőmérséklet szonda egy bizonyos érték alá esik, a gép HMV üzemmódba lép, azaz elkezdi a fűtést a beállított alaphőmérsékletre. 3 utas váltószelep alapkivitelben.
- OKOS HÁLÓZAT BEMENET A FOTOVOLTAIKUS RENDSZERBŐL ÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATBÓL. Az egység 2 digitális érintkezővel van felszerelve a fotovoltaikus rendszer és a hálózat bemenetének kezelésére. Ezek a Smart Grid érintkezők lehetővé teszik a fogyasztás optimalizálását és a rezsiszámla csökkentését.
- MELEGÍTŐ FŰTŐELEM. Melegvíz üzemmódban a készülék a tárolóba helyezett fűtőelemet kezeli anti-legionella funkcióként vagy meghibásodás esetén tartalék erőforrásként.
- GYORS HMV. Elsőbbség adása a HMV termelésnek, hogy a tárolótartály a lehető legrövidebb időn belül elérje az alapértéket.
- ANTI-LEGIONELLA FUNKCIÓ. Lehetővé teszi a heti legionella elleni ciklus beállítását.
- NÉMA ÜZEMMÓD. Aktiválva csökkenti a kompresszor maximális frekvenciáját és a ventilátor fordulatszámát, hogy jelentősen csökkentse a zajszintet. Idősávonként programozható.
- BE/KI KAPCSOLÁS külső érintkezőről. Az egység külső érintkezőn (például zónatermosztáton) keresztül aktiválható és deaktiválható: ebben az esetben az üzemmód a vezérlőeszköz beállításait követi.
- MELEG/HIDEG külső érintkezőkről. Az egység külső nyári/téli kapcsolási jelet tud fogadni (például egy zónatermosztáttól).
- ECO. Dedikált alapérték az „Eco” módhoz. Beállítható napi idősávok alapján.

A gépen található interfész könnyedén kommunikál az új intelligens Connect CRP rendszerekkel, amelyek akár 8 termosztátot is képesek kezelni (7 Connect CRP Zone + 1 Connect CRP, amely rendelkezik az összes kronotermosztát funkcióval) 2 zónára osztva: egy közvetlen és egy vegyes.
A Connect CRP egy vadonatúj távirányító, amely iOS és Android rendszeren is futó applikáció keresztül érhető el.
A Connect CRP Zone egy zóna termosztát, amely rádiófrekvencián keresztül kommunikál a Connect CRP-vel.
Klasszikus 502-es dobozba helyezhető, vagy praktikus lábain önállóan is megáll.